Onderhoud

Onderhoud

Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig. Een goed onderhouden tuin geeft nog meer tuinplezier. En goed onderhoud bij een bedrijf zorgt voor een betere uitstraling.

Bart Faassen Hoveniers heeft een team van vakbekwaam gediplomeerde onderhoudsmedewerkers met jarenlange ervaring die het onderhoud van uw tuin of project perfect voor u kunnen verzorgen. In overleg kunnen wij u een professioneel tuinonderhoudsadvies geven. Het tuinonderhoud voeren wij uit voor bedrijven en particulieren.

Het tuinonderhoud kan gedaan worden op basis van een jaarcontract met een vast aantal onderhoudsbeurten, afgestemd op uw tuin. Hierbij komt een van onze medewerkers bij u langs om te kijken wat de wensen zijn en zetten daarna alles op papier. Hierna ontvangt u een passende offerte en een planning van de beurten die nodig zijn. Ons streven is om vaste medewerkers naar de projecten te sturen, zodat u een vast aanspreekpunt heeft, en weet wie er in uw tuin is, mocht u bijvoorbeeld niet thuis zijn.

Incidenteel onderhoud kan natuurlijk ook. Als u bijvoorbeeld normaal altijd zelf uw tuinonderhoud uitvoert, maar toch een keer een vakman wil laten komen. U bespreekt dan eerst ter plaatse de gewenste werkzaamheden, en deze zullen wij dan vakkundig uitvoeren.

Het onderhoud kan ook bestaan uit onderhoudsbeurten. Dit betekent bijvoorbeeld onderhoudsbeurt in het voorjaar-, zomer en/of najaar, of initieel.

Snoeiwerkzaamheden

Onkruidbeheersing

Gazononderhoud

Bestrijding van ziekte en of aantasting

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u