Tuinontwerp en advies

Tuinontwerp en advies

Om een tuin of groenproject professioneel aan te kunnen leggen is er een goed doordacht ontwerp nodig, aangepast aan uw wensen en eisen. De eerste afspraak (vrijblijvend) voor een ontwerp is met onze tuinontwerper, Martien Borrenbergs.

Tijdens dit gesprek worden de mogelijkheden en wensen over en weer besproken en geïnventariseerd. Na deze eerste afspraak werken we de ideeën uit tot een schetsontwerp. Tijdens de vervolgafspraak wordt het een en ander doorgesproken en toegelicht. Hierbij kijken we o.a. naar de toegepaste ideeën en materialen, dit met behulp van foto’s van eerder gemaakte projecten en de te gebruiken materialen. Na dit gesprek werken we het ontwerp verder uit tot een 2D of tot een 3D ontwerp. Bij het uitgewerkte plan komt tevens een werkomschrijvende offerte voor de de aanleg van de tuin of project. De volgende fase is het plannen voor de realisatie van het ontwerp.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van tuinontwerpen die in 3D gemaakt zijn. Hier is te zien hoe de tekeningen opgebouwd zijn uit een 2D en een 3D laag zodat deze voor verschillende doeleinden goed te gebruiken is. Zo is de 3D tekening te gebruiken om de ruimtelijke indeling goed te zien en de 2D tekening voor de afmetingen tijdens de aanleg van de tuin.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u