Entree Botanische Tuin Steyl

Professionele uitvoering en leuke samenwerking!
Botanische Tuin, Steyl

Voor de botanische tuin in Steyl hebben we de renovatie van de entree mogen ontwerpen en uitvoeren.

Een halve cirkel van granietsteentjes gecombineerd met gebakken stenen (hergebruik).  Verder een hellende cirkel waar je bovenop kijkt als je binnenloopt die enkel aangeplant is met Ilex haagjes zodat deze per seizoen opnieuw aangeplant kan worden, zodat deze er altijd bloeiend opstaat!

Dit project hebben we samen met enkele vrijwilligers van Stichting Botanische Tuin Steyl uitgevoerd, zij zullen hier ook het onderhoud en de aanplant verrichten.

Media

Heeft u een vraag?

Wij beantwoorden vragen over dit project met plezier.

Offerte aanvragen

Direct met uw project aan de slag? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.