Gemeenschappelijke tuin

Gemeenschappelijke tuin

We zijn blij met dit mooie resultaat!
De bewoners

Voor een woningstichting hebben we de binnenplaats van een appartementencomplex gerenoveerd.

De oude situatie was gedateerd en on-efficiënt. De indeling van de parkeerplaatsen is aangepast en in plaats van bij elke voordeur een paadje is er een hoofdpad gemaakt.   Ook hebben de entrees een nieuw aanzicht gekregen. En met enkele fietsbeugels en gevelbegroeiing, en de andere met een ontmoetingsplek in de vorm van een verhoogde plantenbak van Cortenstaal met een zitting en een los bankje.  De plantenbak en het losse bankje zijn speciaal op maat gemaakt en door onze eigen medewerkers ter plaatse geïnstalleerd.

De parkeerplaats is voorzien van 2 bomen met een Cortenstaal boomrooster en is omringt door een haag van haagbeuk (Carpinus).

Aan de kant van de buren is een lei-rek geplaatst met leibomen (Liquidambar)

Ook werden enkele gevels bekleed met gecoate staalmatten waar klimplanten tegen zijn gezet, dit zullen binnen enkele jaren mooie groene wanden zijn.

Media

Heeft u een vraag?

Wij beantwoorden vragen over dit project met plezier.

Offerte aanvragen

Direct met uw project aan de slag? Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden.