Diensten

Diensten

Er is niets zo persoonlijk als uw tuin. Een plek voor u om tot rust te komen of samen met familie en vrienden te genieten. Een tuin is gevoel en wij zorgen er met een 3D weergave van uw toekomstige tuin voor dat u dat gevoel kunt ervaren voordat de werkzaamheden beginnen.

Onze ontwerper vertaald uw ideeën naar een ontwerp en neemt aan de hand van dat ontwerp de uitwerking van uw wensen met u door. Zo kunnen we samen sturen en creëren wij op basis van uw wensen en onze ervaring de tuin van uw dromen.

3drender-tuin-3.jpg
3drender-tuin-2.jpg
3drender-tuin-1.jpg

Tuinontwerp en advies

Onze tuinontwerper heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwerpen van tuinen. Een van onze specialisaties is het maken van 3D tuinotwerpen. Hierdoor kunnen wij de klant een perfect beeld geven van hoe het ontwerp eruit zal gaan zien. Bekijk de voorbeelden en laat u verrassen door hoe realistisch deze 3D tuinontwerpen eruit zien.

Een tuinontwerp komt altijd tot stand na een gesprek met de klant. Hierin worden de wensen en eisen besproken. Onze uitdaging is het om met uw wensen en eisen een verrassend én passend ontwerp te maken.

Aanleg

Van uitzet en grondwerk tot het afstellen van de beregening, de aanleg van uw tuin wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd met een vast aanspreekpunt.

Onderhoud

Een tuin leeft en het is daarom van groot belang dat uw tuin goed onderhouden wordt. Wij hebben de mogelijkheid u volledig te ontzorgen maar komen ook op afspraak om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u