Over ons

Over ons

Over ons

- Start de beleving -

Faassen Hoveniers is een gerenommeerd Hoveniersbedrijf in Beegden. Voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin in Noord- en Midden-Limburg bent u bij Faassen Hoveniers aan het juist adres. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen wij tuinprojecten van klein tot groot voor bedrijven en particulieren.

Of het nu gaat om het renoveren van een tuin, of het aanleggen van een nieuwe tuin. Faassen Hoveniers verzorgt het hele project in eigen beheer. Niet alleen de aanleg van planten en gazons worden verzorgd, maar ook de aanleg van bestrating, beregeningsinstallaties, lichtplannen, tuinhuisjes, waterpartijen, pergola’s, overkappingen en zelfs zwembaden.

Heb je interesse in onze diensten neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vakmanschap

- Onze kwaliteit -

Omdat elke tuin anders is en de werkzaamheden heel divers zijn hebben we een team van vakmensen die vrijwel alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een breed machine- en wagenpark dat geheel up-to-date is en ons in staat stellen vele diverse werkzaamheden goed en volgens alle voorschriften uit te kunnen voeren.

Ons werkgebied ligt in de regio Noord en Midden-Limburg. Het bedrijf is gevestigd in Beegden, maar werkt ook vanuit de andere vestigingen Tegelen en Horst.

Onze missie

Onze missie is om ieder groenproject klein of groot van aanvraag tot nazorg naar tevredenheid van de klant te realiseren en te onderhouden, met behulp van kwalitatieve producten, goede communicatie en gekwalificeerd personeel (zowel op gebied van kennis als kunde).

Onze visie

Faassen Hoveniers streeft ernaar om met hoogwaardige producten exclusieve tuinen bij huizen en bedrijfspanden in Limburg te realiseren én te onderhouden, met inachtneming van de meest vooruitstrevende kwaliteits- en duurzaamheidseisen in de branche.

Meer Faassen...

- Onze kwaliteit -

Met behulp van onze zusterbedrijven zijn wij in staat nog betere service te bieden. Bekijk meer informatie over deze bedrijven op betreffende websites.