Over

Over

Al ruim 30 jaar is Bart Faassen Hoveniers een begrip in de wereld van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie in Noord- en Midden-Limburg. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen wij tuinprojecten van klein tot groot voor bedrijven en particulieren.

Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze website en laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team.

Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

Vakmanschap is onze kwaliteit

Omdat elke tuin anders is en de werkzaamheden heel divers zijn hebben we een team van vakmensen die vrijwel alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een breed machine- en wagenpark dat geheel up-to-date is en ons in staat stellen vele diverse werkzaamheden goed en volgens alle voorschriften uit te kunnen voeren.

Ons werkgebied ligt in de regio Noord en Midden-Limburg. Het bedrijf is gevestigd in Beegden, maar werkt ook vanuit de andere vestigingen Tegelen en Horst.

Onze missie

Onze missie is om ieder groenproject klein of groot van aanvraag tot nazorg naar tevredenheid van de klant te realiseren en te onderhouden, met behulp van kwalitatieve producten, goede communicatie en gekwalificeerd personeel (zowel op gebied van kennis als kunde).

Onze visie

Bart Faassen Hoveniers streeft ernaar om met hoogwaardige producten exclusieve tuinen bij huizen en bedrijfspanden in Limburg te realiseren én te onderhouden, met inachtneming van de meest vooruitstrevende kwaliteits- en duurzaamheidseisen in de branche.

Al meer dan 30 jaar

1991
Heden

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u