Bedrijf

Bart Faassen Hoveniers

Al 30 jaar is Bart Faassen Hoveniers een begrip in de wereld van tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie in Noord- en Midden-Limburg. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen wij tuinprojecten van klein tot groot voor bedrijven en particulieren.

Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze website en laat u verrassen door de creativiteit en kwaliteit van ons team.

Heeft u interesse in onze diensten neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel en goed mogelijk van dienst zijn.

  • 1989
  • 2020

Team van vakmensen

Onze tuinspecialisten staan voor kwaliteit en vakmanschap

Vakmanschap is onze kwaliteit

Een team van tuinspecialisten met ieder zijn kwaliteit.

Ons vaste team bestaat uit 10 personen, waarvan 8  vakbekwame hoveniers die in de tuinen werken en 2 medewerkers op kantoor voor aansturing, planning en administratie.

Omdat elke tuin anders is en de werkzaamheden heel divers zijn hebben we een team van vakmensen die vrijwel alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een breed machine- en wagenpark dat geheel up-to-date is en ons in staat stellen vele diverse werkzaamheden goed en volgens alle voorschriften uit te kunnen voeren.

Ons werkgebied ligt in de regio Noord en Midden-Limburg. Het bedrijf is gevestigd in Beegden, maar werkt ook vanuit de andere vestigingen Tegelen en Horst.

 

Waarom wij?

Onze tuinspecialisten staan voor kwaliteit en vakmanschap

Wat zijn onze kwaliteiten

  • Al 30 jaar een betrouwbare partner in groen
  • Vakmanschap door ervaren en breed gekwalificeerd personeel
  • Diverse keurmerken onderstrepen onze kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Samenwerking met betrouwbare partners

Missie

Onze missie is om ieder groenproject klein of groot van aanvraag tot nazorg naar tevredenheid van de klant te realiseren en te onderhouden, met behulp van kwalitatieve producten, goede communicatie en gekwalificeerd personeel (zowel op gebied van kennis als kunde).

Visie

Bart Faassen Hoveniers streeft ernaar om met hoogwaardige producten exclusieve tuinen bij huizen en bedrijfspanden in Limburg te realiseren én te onderhouden, met inachtneming van de meest vooruitstrevende kwaliteits- en duurzaamheidseisen in de branche.